SØLVIG PSYKOTERAPI

HANDELSBETINGELSER, RETTIGHEDER OG AFBUDSPOLITIK

 

Produkter og tjenester udbydes af:

SØLVIG PSYKOTERAPI v/Anette Sølvig Sørensen

Mobil: 25141750

Mail: anette@soelvigpsykoterapi.dk

CVR-nr.: 28907591

Priser: alle priser er angivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms, medmindre andet er oplyst. Der er naturligvis ikke pålagt betalingsgebyrer.

Digitale produkter: bliver leveret via e-mail og betales med VisaDankort, Dankort, Mastercard og American Express. Efter købet modtager du en kvittering på den e-mailadresse, som du har indtastet. Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail og du får adgang til et lukket forum. Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Digitale produkter er dit til evigt eje, med mindre andet fremgår. For at du kan bruge det til evig tid kræver det, at du downloader materialet til egen enhed. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid.

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter bortfalder de 14 dages returret, da materialet leveres med det samme.

Workshops, kurser, retræter, grupper: Her er der 14 dages returret. I tilfælde af at du fortryder dit køb, så kontakt os på mail: anette@soelvigpsykoterapi.dk

Så sender vi dine penge retur til den konto, som du har betalt fra.

Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% af prisen i gebyr.

Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Abonnementer: Abonnementsprisen som fremgår af produktsiden bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betaling modtages automatisk på e-mail. Du modtager en e-mail, der bekræfter din abonnementstilmelding umiddelbart efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er der et link, som du skal klikke på for at bekræfte aftalen.

Vi tager imod følgende kort: VisaDankort, Dankort, Mastercard og American Express.

Opsigelse af abonnement: Du kan når som helst opsige dit abonnement, ved at skrive til mail: anette@soelvigpsykoterapi.dk

Opsigelsen træder i kraft øjeblikkelig og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret/trukket yderligere. Allerede udstedte fakturer skal dog stadig betales.

Fornyelse/ændring af kreditkortnummer: Her bruger du det link, der fremgår på din digitale faktura.

Rettigheder: Alle rettigheder til trykt såvel som digitalt materiale tilhører Anette Sølvig Sørensen. Ved køb opnås licens til brug af til det købte materiale/produkt, som foreskrevet på produktsiden. Dette materiale er personligt og må ikke videregives. Ej heller bruges til andre formål end hvortil det er købt. Materialet må ikke bruges til direkte eller indirekte konkurrence med Anette Sølvig Sørensens virksomhed.

Ved uoverensstemmelse: Skulle det uheldige ske, at der opstår uoverensstemmelse mellem køber og Anette Sølvig Sørensen, så skal dette afgøres efter dansk ret ved Retten i Aarhus.

Med ønsket om, at vores produkter må berige dig – og den helhed, som du er en del af!